A Hogan Assessments Scott Gregory-t nevezte ki vezérigazgatónak – Chamorro-Premuzic február végén távozik a társaságtól

A Hogan Assessments Scott Gregory-t nevezte ki vezérigazgatónak – Chamorro-Premuzic február végén távozik a társaságtól Press Release from BusinessWire.com has been published today, Marcin Frąckiewicz, .

TULSA, Oklahoma állam, USA-(BUSINESS WIRE)-A Hogan Assessment Systems, Inc., hétfőn bejelentette, hogy 2018. március 1-i hatállyal Scott Gregory kerül a vezérigazgatói pozícióba. A jelenlegi vezérigazgató, Tomas Chamorro-Premuzic lemondott, és 2018. február 28-án távozik a társaságtól.

“Tomasra, akinek fáradhatatlansága, a cég üzleti tevékenységét támogató munkája kiemelkedő volt,” – nyilatkozta Robert Hogan, a társaság alapítója és elnöke – “mindig közeli barátunkként, a kiterjesztett Hogan család értékes tagjaként fogunk tekinteni. Tomas fontos véleményvezér, olyan újító szellemiségű vezető, akire továbbra is számítunk jövőbeli kutatásaink során, reméljük, élvezhetjük majd előadásait, és támogat minket különféle projektjeink megvalósításában” – fejtette ki Hogan. “Hálásak vagyunk a cég fejlődéséért végzett munkájáért, és sok sikert kívánunk neki eljövendő feladataihoz.”

Gregory, aki PhD fokozatát Robert és Joyce Hogan tanítványaként szerezte a Tulsa Egyetemen, a Hogan egyik első alkalmazottja volt. Gregory kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a globális vállalatok tevékenysége terén, ideértve a Pentairnél a Tehetséggondozási és szervezetfejlesztési egység elnökhelyettesként töltött 12 évet is. Az utóbbi években tanácsadóként segítette a Personnel Decisions International Corporation és a Hogan partnere, az MDA Leadership Consulting tevékenységét, továbbá munka- és szervezetpszichológiát oktatott a Macalester College-ban és a St. Olaf College-ban.

Gregory 2013-ban csatlakozott újra a Hoganhoz, és 2016-ban társtulajdonossá, illetve a Consulting egység elnökhelyettesévé lépett elő, amely minőségében a Hogan nemzeti és nemzetközi tanácsadó csapatainak munkáját irányítja. Pályafutása során a Fortune Magazin legnagyobb árbevételt elérő 100 vállalatot felsoroló listáján szereplő cégek mintegy felénél végzett tanácsadói munkát, és a személyiségfelmérés- és értékelés terén is kiterjedt tapasztalatokat szerzett Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában és Európában is.

“Scott minden szükséges jellemzővel rendelkezik ahhoz, hogy a Hogan következő vezérigazgatója legyen” – fejtette ki Hogan. “Mélyreható ismeretekkel bír az ügyfeleinket alkotó, a Hogan által kiszolgált szervezetek összes fajtáját illetően, alapos szaktudást mondhat magáénak személyiségértékeléseink és kutatásaink terén, hiszen már a Hogan indulásakor együtt dolgozott velünk, és munkája és hozzáállása tökéletes példa arra a magas minőségi és szolgáltatási színvonalra, amelyről cégünk ismert. A cég fejlődéséhez való hozzájárulása, a Hogan iránti odaadása és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettsége egyértelművé teszi, hogy ő a legalkalmasabb jelölt, aki a Hogan élén biztosíthatja a cég további sikereit.”

Amit a Hogan Assessments-ről tudni kell…

A Hogan Assessments átfogó, tudományos kutatásokon alapuló személyiségértékelési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó globális vezető vállalat. A több évtizedes tudományos kutatási háttérrel rendelkező Hogan segítségével ügyfelei jelentős mértékben csökkenthetik az alkalmazottak elvándorlását és növelhetik a termelékenységet azáltal, hogy a legmegfelelőbb munkavállalót veszik fel egy adott pozícióba, biztosítják a szervezeten belül a tehetséggondozást, és az alkalmazottak vezetői képességeinek felmérése alapján kinevelik jövendő vezetőiket. A Hogan személyiségfelmérő tesztjei 57 országban, 46 nyelven állnak rendelkezésre, és a Fortune 500-as listán szereplő vállalatok több mint 70 százaléka alkalmazza azokat. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.hoganassessments.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

SOURCE The Financial Consulting https://thefinancialconsulting.com/
Adrian Thompson

About Adrian Thompson

Adrian has been a technology news journalist for 10 years and has extensively covered new innovations and technology from a research angle.

View all posts by Adrian Thompson →